Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Müslibar

Müslibar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 4 stk.
DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Røskva

Indsendt :


Müslibar, billede 4 Müslibar, billede 1 Müslibar, billede 2 Müslibar, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
3 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
1 dl. Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
1 dl. Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
1 dl. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
1 dl. Tørrede abrikoser 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
Opskrift:
Hak nødder og det tørred frugt.

Smelt honningen på en pande.

Tilsæt havregrynene først og rør dem rundt i honingen til det hænger sammen. Tilsæt resten af indgridienserne og rør det godt rundt.

Hæld massen ud på et eller flere stykker bagepapir, alt efter hvor tyk en rulle du vil lave.
Rul, pres og tryk det sammen til en lang rulle.

Rullen lægges i køleskabet til den er kold og hård, og derefter skæres den ud i passende stykker.

Tips:

I stedet for abrikoser kan bruges, figner, tranebær, rosiner eller en blanding heraf.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (121 stemmer)

Opskriften er vist 194646 gange,
og udskrevet 2898 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6856 (1632 kcal)
KJ pr. stk. 1714 (408 kcal)
Vægt ialt 385 gram
Vægt pr. stk. 96 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1781 KJ (424 kcal)
Protein 9.3 gram
Fedt 21.1 gram
Kulhydrat 52.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Honning  -  2019-04-28 14:10:47
Rigtig fin opskrift, men der mangler en del honning for at kunne holde dem sammen.

Lene  -  2019-04-10 10:46:25
Hvor mange grader og hvor længe skal de bage? L

Christine  -  2017-12-05 10:42:42
Løb tør for honning, så supplerede op med lys sirup (50/50) og brugte lakrids dadler fra Lidl fremfor tørrede abrikos. Da rullerne var kølet af, pyntede jeg dem med flydende chokolade... bum! En stor succes 😀

  -  2017-03-13 14:59:30
De er vildt lækre og jeg elsker dem.😆

Trine Eickhardt  -  2014-10-19 15:15:46
Rigtig god opskrift. Meget nem at lave. Mine store unger er helt vilde med dem.

Kathrine  -  2014-08-25 16:22:29
Hvor lang tid kan de holde sig ?

Elisa   -  2014-05-03 19:17:06
De er virkelig lækkert og der skal bestemt ikke mere honning i

pernille  -  2014-01-27 15:19:31
de er meget gode

Müslibar freak  -  2013-06-06 06:56:39
Der skal overhovedet ikke mere honning! Man skal bare trykke masse godt sammen, og huske at havregrynene skal i før nødder og tørrede frugt.

Bomkarla  -  2012-09-29 09:01:22
Ganske fin! Jeg tillod mig at pifte den en anelse op med saltet pistaciekerner/saltet, gojibær,solbær og kirsebær. Et pift yoghurt/natural. Sluttet af med at pynte med lidt god hvid chokolade/smeltet. Jeg brugt ca. 300 g. honning til denne lille godbid.

Pernille  -  2012-09-05 17:45:50
Til alle der spørger om, til hvor mange der er; prøv engang at kigge øverst på opskriften, der står tydeligt, at der er til 4 personer :)

mathilde   -  2012-08-12 14:33:28
hvor mange er der til?:)

Kamilla  -  2012-07-19 13:52:16
De er ok, men der skal mere honning i for at holde dem sammen. :)

jose  -  2012-04-07 16:11:52
hvor mange er der til?, sådan ca.??:D

karoline  -  2012-03-21 11:59:29
nøøøj, de var saftsusme delikate! Sikken en opskrift!

Mig;-D  -  2012-02-20 16:14:29
Super god Muslibar, men der skal ihvertfald mere honning i, end der er anbefalede i opskriften

  -  2011-09-05 13:49:44
hvor mange er det til?

Vagn  -  2011-04-05 21:10:04
Eksperterne (mine børn) siger god opskrift. Jeg kommer massen i et lille bagepapirbeklædt fad og trykker det godt sammen

Mig  -  2010-10-19 16:04:18
Woauw! -Virkelig god opskrft! :)