Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flækket svin på græs

Flækket svin på græs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3-4 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Lisette

Indsendt :





Ingredienser:
1 svinemørbrad
1 ds.kokosmælk
1 peberfrugt
 Citrongræs
 Jordnøddesmør
 Soyasauce
 Hvidløg
 Chili
 Bacon
 Olie
 Ris
 


Opskrift:

Flæk svinet ned langs midten, pas på, du ikke skærer helt igennem. Fold svinet ud, bank let eller tryk det fladt uden at ødelægge kødet.

Smør et tyndt lag jordnøddesmør på. Stænk med soyasauce. Læg finthakket chili, hvidløg og det lidt grovere hakket peberfrugt i midten. Smid salt og peber på.

Rul svinet sammen så det danner en pølse. Luk med kødnåle eller tandstikker. Giv svinet kappe på, ved at rulle bacon om.
Smid den på en pande med olie, meget finthakket citrongræs og hvidløg. Steg kødet når græsset er mørnet. Tag svinet op og kog kokosmælk op sammen med jordnæddesmør og soyasauce.
Skær svinet ud og server med kogte ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9114 gange,
og udskrevet 69 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu