Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kødboller med tomatsauce

Kødboller med tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Mette

Indsendt :




Ingredienser:
 Kødboller:
1 stort løg
3 fedhvidløg
1 bdt.persille
500 g.hakket oksekød
3 spsk.revet parmesanost
1 tsk.timian med top
 Salt
 peber
 
 Tomatsauce:
2 fedhvidløg
2 ds.hakkede eller flåede tomater
 Basilikum frisk eller tørret
 Oregano
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Kødboller:
Blend løg og hvidløg med en stavblender. Hak persillen fint. Bland alle ingredienserne til kødbollerne i en skål.

Tomatsauce:
Snit hvidløg og svits i olivenolie i en gryde. Blend tomaterne og hæld saucen i gryden. Varm saucen op, så den lige nøjagtig ikke koger.

Form kødbollerne med en ske og steg dem på en pande til de er gennemstegte.

Smag tomatsaucen til med basilikum, oregano, salt og peber. Hæld saucen over kødbollerne.


Tips:

Serveres med pasta og salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4571 gange,
og udskrevet 66 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu