| |
|
Kødboller med tomatsauce
Kødboller med tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| | Kødboller: Kødboller: | 1 | | stort løg1 stort løg | 3 | fed | hvidløg3 fed hvidløg | 1 | bdt. | persille 1 bdt. persille | 500 | g. | hakket oksekød500 g. hakket oksekød | 3 | spsk. | revet parmesanost3 spsk. revet parmesanost | 1 | tsk. | timian med top1 tsk. timian med top | | | Salt Salt | | | peber peber | | | | | | Tomatsauce: Tomatsauce: | 2 | fed | hvidløg2 fed hvidløg | 2 | ds. | hakkede eller flåede tomater 2 ds. hakkede eller flåede tomater | | | Basilikum frisk eller tørret Basilikum frisk eller tørret | | | Oregano Oregano | | | Salt Salt | | | peber peber | | | |
| |
Kødboller:
Blend løg og hvidløg med en stavblender. Hak persillen fint. Bland alle ingredienserne til kødbollerne i en skål.
Tomatsauce:
Snit hvidløg og svits i olivenolie i en gryde. Blend tomaterne og hæld saucen i gryden. Varm saucen op, så den lige nøjagtig ikke koger.
Form kødbollerne med en ske og steg dem på en pande til de er gennemstegte.
Smag tomatsaucen til med basilikum, oregano, salt og peber. Hæld saucen over kødbollerne.
Tips:
Serveres med pasta og salat.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4851 gange, og udskrevet 88 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|