frossen helbladet spinat450 g. frossen helbladet spinat
1
dl.
piskefløde1 dl. piskefløde
lidt revet muskatnød lidt revet muskatnød
250
g.
champignon250 g. champignon
1
lille finthakket løg1 lille finthakket løg
hakket persille hakket persille
salt salt
peber peber
Opskrift:
Tø spinaten op. Hæld spinaten i en sigte når den er helt optøet og pres det meste af vandet fra.
Kom spinaten tilbage i gryden og kom piskefløden ved, sammen med lidt muskatnød og salt & peber og lad det simre stille og roligt en tid.
Rens champignonerne og del dem i halve. Kom lid smør på en pande og rist champignonerne gyldne heri, kom det finthakkede løg ved og lad det stege med et par minutter. Smag til med salt & peber og drys til sidst lidt hakket persille over.
Steg kalvekoteletterne i lidt brunet smør i 3-5- minutter på hver side
Tips:
Serveres med flødespinat og de stegte svampe.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8763 gange, og udskrevet 189 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider