Kalvekoteletter med flødespinat og svampe

Kalvekoteletter med flødespinat og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Lonem

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalvekoteletter
 smør
450 g.frossen helbladet spinat
1 dl.piskefløde
 lidtmuskatnød, friskrevet
250 g.champignon
1 lille finthakket løg
 hakket persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tø spinaten op. Hæld spinaten i en sigte når den er helt optøet og pres det meste af vandet fra.
Kom spinaten tilbage i gryden og kom piskefløden ved, sammen med lidt muskatnød og salt og peber og lad det simre stille og roligt en tid.

Rens champignonerne og del dem i halve. Kom lid smør på en pande og rist champignonerne gyldne heri, kom det finthakkede løg ved og lad det stege med et par minutter. Smag til med salt og peber og drys til sidst lidt hakket persille over.

Steg kalvekoteletterne i lidt brunet smør i 3-5- minutter på hver side.

Tips:

Serveres med flødespinat og de stegte svampe.





karakterer:
Opskriften er vist 10798 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu