Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvekoteletter med flødespinat og svampe

Kalvekoteletter med flødespinat og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Lonem

Indsendt :





Ingredienser:
4 kalvekoteletter
 smør
450 g.frossen helbladet spinat
1 dl.piskefløde
 lidt revet muskatnød
250 g.champignon
1 lille finthakket løg
 hakket persille
 salt
 peber
 


Opskrift:


Tø spinaten op. Hæld spinaten i en sigte når den er helt optøet og pres det meste af vandet fra.
Kom spinaten tilbage i gryden og kom piskefløden ved, sammen med lidt muskatnød og salt & peber og lad det simre stille og roligt en tid.

Rens champignonerne og del dem i halve. Kom lid smør på en pande og rist champignonerne gyldne heri, kom det finthakkede løg ved og lad det stege med et par minutter. Smag til med salt & peber og drys til sidst lidt hakket persille over.

Steg kalvekoteletterne i lidt brunet smør i 3-5- minutter på hver side



Tips:

Serveres med flødespinat og de stegte svampe.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7748 gange,
og udskrevet 157 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu