Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pizzabøffer

Pizzabøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : maria

Indsendt :





Ingredienser:
1.5 spsk.rasp
0.75 dl.mælk
250 g.oksekød
1 lille æg
1 spsk.løg
1 tsk.salt
15 g.margarine
 
0.5 hakket løg
1 fedpresset hvidløg
1 krukke champignon
15 g.margarine
0.5 ds.flåede tomater
0.5 spsk.tomatpure`
0.5 tsk.oregano
0.5 tsk.salt
 peper
 
 ris eller frisk pasta som tilbehør
 


Opskrift:

bøffer:
1. raspen udblødes i mælken.
2. kødet røres med rasp, æg, løg og salt.
3. kødet formes til bøffer, som brunes på panden i margarinen.

sauce:
4. løget hakkes. hvidløg presses.
5. løg, hvidløg og chamignon svitses på panden, i margarinen.
6. tomat, tomatpure og krydderier tilsættes.
7. saucen småkoger ca. 5 min.
8. saucen hældes over bøfferne, som steger færdige i saucen 4-5 min
9. i mens koger man pastaen eller risen.

Tips:

ordet "pizzabøffer er lidt underligt, da det ikke har noget at gøre med pizza, men tror at det kommer af kød der bliver godt blandet med tomat sauce. er rigtig god med en ordenligt gang salat.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pizzabøffer



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9020 gange,
og udskrevet 107 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

maria  -  2011-06-20 14:32:24
man kan sagtens lave dobbel potion til 4 pers, da der ikke er så meget kød og det bliver spist ( i vært fald hvis man er sulten)