Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fedtfattige kanelsnegle 03

Fedtfattige kanelsnegle 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
50 g.gær
2 dl.skummetmælk
1 helt æg
1 æggehvide
2 tsk.sukker
1 tsk.salt
500-600 g.hvedemel
 
 Fyld:
1 stort revet syrligt æble
3 spsk.rørsukker el. sukker
1 spsk.kanel
1 spsk.vanillesukker
 
Opskrift:
Gæren udrøres i lunken mælk. Sukker og æg sammenpiskes og tilsættes. Mel og salt blandes og tilsættes gradvist. Dejen ældtes godt og hæver i 20-25 minutter.

Dejen slåes ned og rulles ud på et meldrysset bord. Fyldet blandes og smøres på 2/3 del af dejen, rulles sammen til en pølse således at der sluttes med den del af dejen, der er uden fyld.

Skæres i ca. 2 cm tykke skiver, der lægges på en bageplade. Sneglene bages i ca. 20 minutter ved 200 grader C, nederst i ovnen.

Tips:

Tips: Andre frugter kan også bruges til fyldet. Men undgå banan, blommer el. lign.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

Se kokkens favoritopskrift på Fedtfattige Kanelsnegle

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4654 gange,
og udskrevet 67 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2013-03-10 16:56:05
Lækker opskrift, dejlig nem at lave og vi elskede dem alle her i familien