| |
|
Kyllingefrikadeller med tang og wasabi
Kyllingefrikadeller med tang og wasabi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | hakket kyllingekød500 g. hakket kyllingekød | 1 | | æg1 æg | 1 | dl. | havregryn1 dl. havregryn | 0.75 | dl. | skummetmælk0.75 dl. skummetmælk | 3 | | plader nori tang (samme som til sushi)3 plader nori tang (samme som til sushi) | 0.25 | tube | wasabi0.25 tube wasabi | 2 | spsk. | paprika2 spsk. paprika | 1 | tsk. | salt1 tsk. salt | 0.5 | tsk. | peber0.5 tsk. peber | 0.5 | tsk. | chili0.5 tsk. chili | 1 | tsk. | stødt ingefær1 tsk. stødt ingefær | 1 | | løg1 løg | 2 | fed | hvidløg2 fed hvidløg | | | | | | olie til stegning olie til stegning | | | |
| |
hak løg og hvidløg fint
riv tangen i små stykker
Bland alle ingredienserne sammen til en jævn fars og stil den i køleskabet 30 min
kom olie på panden, form frikadellerne og steg dem på panden til de er færdige
Server med kartofler og grøntsager
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5617 gange, og udskrevet 68 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|