Den skiveskårede tages ud og skæres i minder stykker (små firkanter, istedet for lange lange strimler) Den kommes ned i en gryde, minimum 2,5 L, hvor den steges.
Når baconen er halvfærdig kommes kyllingfileterne i. Disse er skåret i mindre stykker inden de kommes deri.
Når kyllingestykkerne er brunet (ikke gennemstegt) kommes der paprika i. Put endelig rigeligt i. (Sætter paprikaen sig fast på bunden af gryden, gør det ikke noget)
Når det har stået i 5 minutter med paprikaen i, kommes en hønsebouillon terning i, sammen med vand. Når bouillon terningen er helt opløst hældes fløden i. Både 9% og 18%.
Lad det komme i kog i ca. 5 min. og kom derefter cocktailpølserne i. (Disse er skåret i mindre stykker, enten over på midten eller på langs)
Lad det stå at simre i 5-10 min. og smag så til med paprika og salt efter eget ønske.
Serveres med Ris (Basmasi-ris er bedst, men andre kan også bruges).
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 35099 gange, og udskrevet 499 gange.
Energi:
KJ total 14095 (3356 kcal)
KJ pr. Pers. 2819 (671 kcal)
Vægt ialt 2050 gram
Vægt pr. Pers. 410 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 687 KJ (163 kcal) Protein 11.7 gram Fedt 12.0 gram Kulhydrat 2.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2011-06-15 18:47:48 Lav risene, og hæld gryderetten over risene, med både bacon, pølser, sovs og det hele.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider