Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling-gryde

Kylling-gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 5-6 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : MathiQ

Indsendt :


Kylling-gryde, billede 4 Kylling-gryde, billede 1 Kylling-gryde, billede 2 Kylling-gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
2 spsk. Paprika
2 dl. Vandmelon. rå
1 stk. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Madlavningsfløde 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Den skiveskårede tages ud og skæres i minder stykker (små firkanter, istedet for lange lange strimler) Den kommes ned i en gryde, minimum 2,5 L, hvor den steges.

Når baconen er halvfærdig kommes kyllingfileterne i. Disse er skåret i mindre stykker inden de kommes deri.

Når kyllingestykkerne er brunet (ikke gennemstegt) kommes der paprika i. Put endelig rigeligt i. (Sætter paprikaen sig fast på bunden af gryden, gør det ikke noget)

Når det har stået i 5 minutter med paprikaen i, kommes en hønsebouillon terning i, sammen med vand. Når bouillon terningen er helt opløst hældes fløden i. Både 9% og 18%.
Lad det komme i kog i ca. 5 min. og kom derefter cocktailpølserne i. (Disse er skåret i mindre stykker, enten over på midten eller på langs)

Lad det stå at simre i 5-10 min. og smag så til med paprika og salt efter eget ønske.

Serveres med Ris (Basmasi-ris er bedst, men andre kan også bruges).







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 32356 gange,
og udskrevet 448 gange.


Energi:
KJ total 14095 (3356 kcal)
KJ pr. Pers. 2819 (671 kcal)
Vægt ialt 2050 gram
Vægt pr. Pers. 410 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 687 KJ (163 kcal)
Protein 11.7 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 2.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-06-15 18:47:48
Lav risene, og hæld gryderetten over risene, med både bacon, pølser, sovs og det hele.