Tykkam eller bov (kalv) på grillen

Tykkam eller bov (kalv) på grillen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetykkam uden ben

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gosh

Indsendt :



Ingredienser:
1 Tykkam eller bov (kalv)
 Friske krydderurter (rosmarin og timian)
 Rødvin eller øl
 Bouillon - gerne vildt
 Paprika
 
Opskrift:
Forkog tykkammen / boven i letsaltet vand i ca. 1 time.
Når kødet er afkølet lægges det i en lage af rødvin eller øl med rosmarin og timian i - gerne friske. Lad kødet ligge i ca. 1 døgn. Vend det af og til hvis du ikke har lagt det i en plasticpose.
Læg kødet i en stor stegepose eller stegeso med ca 1 liter bouillon rørt med en god paprika.
På grillen eller i ovenen med den. Er steget i en stegepose lægges den i en foliebakke.
Efter ca. 1 1/2 time er den færdig.

Tips:

Brug kraften til en god sovs - gerne lavet på lidt fløde. Har du brugt rødvin vil det smage noget igennem efter en døgn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15449 gange,
og udskrevet 177 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu