Friske krydderurter (rosmarin og timian) Friske krydderurter (rosmarin og timian)
Rødvin eller øl Rødvin eller øl
Bouillon - gerne vildt Bouillon - gerne vildt
Paprika Paprika
Opskrift:
Forkog tykkammen / boven i letsaltet vand i ca. 1 time.
Når kødet er afkølet lægges det i en lage af rødvin eller øl med rosmarin og timian i - gerne friske. Lad kødet ligge i ca. 1 døgn. Vend det af og til hvis du ikke har lagt det i en plasticpose.
Læg kødet i en stor stegepose eller stegeso med ca 1 liter bouillon rørt med en god paprika.
På grillen eller i ovenen med den. Er steget i en stegepose lægges den i en foliebakke.
Efter ca. 1 1/2 time er den færdig.
Tips:
Brug kraften til en god sovs - gerne lavet på lidt fløde.
Har du brugt rødvin vil det smage noget igennem efter en døgn.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 14990 gange, og udskrevet 168 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider