Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønsagspostej af rodfrugter

Grønsagspostej af rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.gulerødder
2 kvistetimian
2 bladehusblas
2 æg
1 dl.fløde
500 g.rodfrugter (selleri, porre, persillerod, pastinak, rødbede)
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Gulerødderne skrælles, skæres ud, koges møre i letsaltet vand med timian og blendes. Udblødt husblas røres ud i den varme gulerodsmos, og æg og fløde tilsættes. De øvrige grønsager skæres ud i tern. Blancheres og vendes i. Smag til med salt og peber og fyld grønsagsmassen i en smurt form.

Bages i vandbad ved 160 grader C i ca. 45 minutter.

Afkøles og nydes i skiver med salat og brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1645 gange,
og udskrevet 32 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu