Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingehjerter, stegte

Kyllingehjerter, stegte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingehjerte

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Lonem

Indsendt :


Kyllingehjerter, stegte, billede 4 Kyllingehjerter, stegte, billede 1 Kyllingehjerter, stegte, billede 2 Kyllingehjerter, stegte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingehjerter, rå
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
4 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 glas Champignon, glas 1 glas champignon vejer ca. 280 gram, 170 gram drænet vægt.
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Kulør
   


Opskrift:

De optøede kyllingehjerter svitses i en gryde med løg og gulerod i skiver.
Bouillon, salt, peber og sukker tilsættes.
Steger under låg ca. ½ time.

Champignon, fløde og kulør tilsættes.

Serveres med kogte kartofler eller kartoffelmos.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (96 stemmer)

Opskriften er vist 65361 gange,
og udskrevet 988 gange.


Energi:
KJ total 7381 (1757 kcal)
KJ pr. Pers. 1845 (439 kcal)
Vægt ialt 1620 gram
Vægt pr. Pers. 405 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 455 KJ (108 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 8.3 gram
Kulhydrat 2.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Chirstina  -  2019-02-11 20:54:35
Nem og velsmagende. Hvis man bruger cremefine i stedet for fløde feder den mindre Og så tager det jo ikke mange sekunder selv at ordne champignon


mike eskesen  -  2017-07-13 16:11:56
jeg har ikke tal på hvor mange gange vi nu har lavet det her! vi prøvede det enlig lidt for at udforske vores evner i et køkken, men nu er det vores livret! det smager helt igennem fantastisk!


Jette København Ø  -  2011-09-22 16:25:21
Ups - hej igen, vi var også kun to til en bakke hjerter...


Jette København Ø  -  2011-09-22 16:23:10
Hvis man elsker "hjerter" men synes de tager laaang tid at lave - er det en supergod erstatning med kyllingehjerter. Jeg brugte kun 1 bakke hjerter Ingen fløde, da jeg synes den bliver klistret af det Kom hakket persille og ribsgele ved Jævnede sovsen med alm meljævning Lavede pomfritter og sellerifritter til... Ums - det var sager!