Kalvekød med fennikel

Kalvekød med fennikel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov uden ben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kalvebov uden ben
1 l.vand
1 løg
2 gulerødder
1 kvist persille
1 kvist timian
 Salt
 Peber
2 stk.fennikel
3 spsk.Hvedemel
30 g.smør
1 æggeblomme
 
Opskrift:
Skær kødet i 5 cm. Store terninger. Kom dem i en gryde. Hæld vand på, så kødet netop er dækket heraf. Bring det i kog og skum. Skær de rensede gulerødder og løg i skiver og kom dem i gryden sammen med persille, timian, salt og peber. Kog ved svag varme, til kødet er mørt.

Skær imens rodskiven af fennikelknoldene og skær knoldene i skiver. Kom dem i retten de sidste 15 minutter af kogetiden, fennikel skal helst være lidt sprød.

Si væden fra over i en anden gryde. Rør smør og mel sammen til en smørbolle. Jævn suppen med bollen. Rør lidt af den jævnede suppe med æggeblommen og pisk det herefter i, stuvningen må ikke koge efter at ægget er tilsat.

Anret kødet i et halvdybt fad sammen med grønsagerne og hæld den godt tilsmagte stuvning over.

Server retten med kogte kartofler, der er drysset med finthakket fennikeltop.





karakterer:
Opskriften er vist 3717 gange,
og udskrevet 83 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu