lille rød peberfrugt (uden stilk og indmad)1 lille rød peberfrugt (uden stilk og indmad)
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
0.5
tsk.
sukker0.5 tsk. sukker
1
tsk.
tørret oregano1 tsk. tørret oregano
1
tsk.
tørret basilikum1 tsk. tørret basilikum
1
tsk.
Salt1 tsk. Salt
0.25
tsk.
peber0.25 tsk. peber
Fyld: Fyld:
1
squash1 squash
1
aubergine1 aubergine
salt salt
olivenolie olivenolie
1
chorizo (ca. 200 g.)1 chorizo (ca. 200 g.)
200-250
g.
revet ost200-250 g. revet ost
Opskrift:
Dej:
Mel, tørgær, salt blandes i en skål. Vand og olie tilsættes. Ælt dejen til smidig og stil den til hævning et lunt sted i omkring 30 min. Del dejen i to. Rul hver del ud på et bord drysset med mel. Rul hver til en stor rund pizza og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Sauce:
Blend hakket tomat med hvidløgsfedet og peberfrugten. Sukker, salt, peber, oregano og basilikum røres i og saucen bringes i kog. Lad den simre i 15-20 minutter og kog noget af vandet af.
Fyld
Skær auberginen og squash i tynde skiver og salt dem. Lad dem trække i ca. 10 min., hvorefter de skylles og steges i olie, til de får farve.
Chorizopølsen skæres i skiver.
Fordel auberginerne og squash på bunden. Drys med revet ost, herefter chorizo og bag pizzaen ved 200 grader i 15-20 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 3841 gange, og udskrevet 70 gange.
Kommentarer
martinf - 2011-06-09 19:25:42 Glemte lige at skrive en enkelt ingrediens på.. et halvt bundt forårsløg snittes og ligges på sammen med auberginen og squashen.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider