Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks i fløde og kaviar

Laks i fløde og kaviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.laks uden ben
1 løg
3 gulerødder
2 porrer
25 g.smør
 salt
 peber
0.5 spsk.hvedemel
1 ds.flåede hakkede tomater
2.5 dl.piskefløde
 persille
 
 Endvidere:
100-150 g.lakserogn eller ufarvet kaviar
2.5 dl.creme fraiche 18 %
 


Opskrift:

Rens og tør laksen fjern skind og ben. Pil og hak løget. Skræl gulerødderne og skær dem i terninger. skyl porrerne og skær dem i ringe.

Svits løget i smørret. Fordel halvdelen af grøntsagerne i bunden af et ildfast fad. Læg fisken ovenpå og krydr med salt og peber. Fordel resten af grøntsagerne ovenpå og drys melet over. Hæld fløde og de flåede tomater over, dæk med folie og sæt fadet i ovnen ved 200 grader 1- 1 1/4 time til fisken er færdig.

Rør rogn eller kaviar med cremefraiche, smag til og server det sammen med fisken og løse ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1559 gange,
og udskrevet 34 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu