flåede hakkede tomater1 ds. flåede hakkede tomater
2.5
dl.
piskefløde2.5 dl. piskefløde
persille persille
Endvidere: Endvidere:
100-150
g.
lakserogn eller ufarvet kaviar100-150 g. lakserogn eller ufarvet kaviar
2.5
dl.
creme fraiche 18 %2.5 dl. creme fraiche 18 %
Opskrift:
Rens og tør laksen fjern skind og ben. Pil og hak løget. Skræl gulerødderne og skær dem i terninger. skyl porrerne og skær dem i ringe.
Svits løget i smørret. Fordel halvdelen af grøntsagerne i bunden af et ildfast fad. Læg fisken ovenpå og krydr med salt og peber. Fordel resten af grøntsagerne ovenpå og drys melet over. Hæld fløde og de flåede tomater over, dæk med folie og sæt fadet i ovnen ved 200 grader 1- 1 1/4 time til fisken er færdig.
Rør rogn eller kaviar med cremefraiche, smag til og server det sammen med fisken og løse ris.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1814 gange, og udskrevet 55 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider