Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Thailandsk kylling

Thailandsk kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Missy

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.kyllingebryst eller -filet
2 hvidløg
 Skallen af en citron
2-3 tsk.stærk karry
1 spsk.olie
1 ds.kokosmælk
1 squash
2 gulerødder
1 spsk.tomatpure
 


Opskrift:

Skær kødet i strimler.
Hak hvidløg.
Riv skallen af citronen.
Svits kyllingestrimlerne med hvidløg, citronskal og karry i olie.
Tilsæt evt. lidt kokosmælk så krydderierne ikke brænder på.
Skræl gulerødder og squash, flæk dem og skær dem i meget tynde skiver.
Svits grøntsagerne med ca 1 min.
Hæld resten af kokosmælken ved.
Tilsæt tomatpure.

Server med ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5274 gange,
og udskrevet 77 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu