hakket oksekød (7-13%)700 g. hakket oksekød (7-13%)
0.5
finthakket løg0.5 finthakket løg
6
fed
presset hvidløg6 fed presset hvidløg
150
g.
revet mozarella150 g. revet mozarella
6
revne gulerødder6 revne gulerødder
2
spsk.
sød chilisauce2 spsk. sød chilisauce
1
spsk.
grov sennep1 spsk. grov sennep
1
æg1 æg
1
håndfuld havregryn1 håndfuld havregryn
2
tsk.
baconfedt eller olie2 tsk. baconfedt eller olie
0.5
glas
finthakkede soltørrede tomater0.5 glas finthakkede soltørrede tomater
1
skvæt
engelsk sovs1 skvæt engelsk sovs
Krydderier (alle efter behag) Krydderier (alle efter behag)
Hvidløgspeber Hvidløgspeber
Salt Salt
cayennepeber (lidt!) cayennepeber (lidt!)
Peber Peber
Sød chilipulver Sød chilipulver
Opskrift:
Bland alle ingredienser.
Lad farsen stå i skålen i køleskabet i 4-5 timer så den kan trække smag (kan undlades)
Form derefter klumper af farsen til små "pølser" og steg ved først høj varme, skru så ned og lad dem stå til de er gennemstegt. Server med ovnbagte kartofler og ketchup.
Tips:
Kan også bruges som forret, da skal "rullerne" være meget små og serveres med ristet brød.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3453 gange, og udskrevet 74 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider