skært svinekød (fx bov eller nakkefilet)5-600 g. skært svinekød (fx bov eller nakkefilet)
1-2
tsk.
karry1-2 tsk. karry
1-2
fed
hvidløg1-2 fed hvidløg
1
lille madæble1 lille madæble
1
spsk.
olie1 spsk. olie
1
spsk.
hvedemel1 spsk. hvedemel
4-5
dl.
boullion4-5 dl. boullion
Salt Salt
Opskrift:
Skær kødet i terninger på 1½ cm.
Drys halvdelen af karryen over.
Pil og hak hvidløgene fint.
Skræl æblet og riv det på den grove side af råkosthjernet.
Brun kødet i olie.
Tilsæt hvidløg og lad dem svitse med.
Drys resten af karryen over.
Tilsæt det revne æble og lad det svitse lit med.
Drys melet over og bland det godt med kødet, til det er helt opsuget.
Tilsæt boullion og salt.
Læg låg på gryden og lad retten simre til kødet er mørt, ca 1/2-3/4 time.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(5 stemmer)
Opskriften er vist 38106 gange, og udskrevet 500 gange.
Kommentarer
Mette - 2017-06-29 21:48:37 Super hurtig og let at lave. Brugte dog en del mere karry og mel end angivet. Havde 2 koteletter tilovers, som jeg skar ud. Nok til 2 voksne. Dejligt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider