Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinekød i karry

Svinekød i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :





Ingredienser:
5-600 g.skært svinekød (fx bov eller nakkefilet)
1-2 tsk.karry
1-2 fedhvidløg
1 lille madæble
1 spsk.olie
1 spsk.hvedemel
4-5 dl.boullion
 Salt
 


Opskrift:

Skær kødet i terninger på 1½ cm.
Drys halvdelen af karryen over.
Pil og hak hvidløgene fint.
Skræl æblet og riv det på den grove side af råkosthjernet.
Brun kødet i olie.
Tilsæt hvidløg og lad dem svitse med.
Drys resten af karryen over.
Tilsæt det revne æble og lad det svitse lit med.
Drys melet over og bland det godt med kødet, til det er helt opsuget.
Tilsæt boullion og salt.
Læg låg på gryden og lad retten simre til kødet er mørt, ca 1/2-3/4 time.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 33695 gange,
og udskrevet 441 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mette  -  2017-06-29 21:48:37
Super hurtig og let at lave. Brugte dog en del mere karry og mel end angivet. Havde 2 koteletter tilovers, som jeg skar ud. Nok til 2 voksne. Dejligt