Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Svinekød i karry

Svinekød i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :



Ingredienser:
5-600 g.skært svinekød (fx bov eller nakkefilet)
1-2 tsk.karry
1-2 fedhvidløg
1 lille madæble
1 spsk.olie
1 spsk.hvedemel
4-5 dl.boullion
 Salt
 
Opskrift:
Skær kødet i terninger på 1½ cm.
Drys halvdelen af karryen over.
Pil og hak hvidløgene fint.
Skræl æblet og riv det på den grove side af råkosthjernet.
Brun kødet i olie.
Tilsæt hvidløg og lad dem svitse med.
Drys resten af karryen over.
Tilsæt det revne æble og lad det svitse lit med.
Drys melet over og bland det godt med kødet, til det er helt opsuget.
Tilsæt boullion og salt.
Læg låg på gryden og lad retten simre til kødet er mørt, ca 1/2-3/4 time.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 36803 gange,
og udskrevet 481 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mette  -  2017-06-29 21:48:37
Super hurtig og let at lave. Brugte dog en del mere karry og mel end angivet. Havde 2 koteletter tilovers, som jeg skar ud. Nok til 2 voksne. Dejligt