Vandbakkelser

Vandbakkelser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
80 g.smør
2 dl.vand
100 g.hvedemel
2 æg
 
 Pynt:
 Sigtet flormelis eller glasur
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.

Bring smør og vand i kog i en gryde.
Tilsæt melet på en gang og rør godt, til dejen er blank og slipper ske og gryde.
Tag dejen af varmen.
Lad dejen afkøle lidt.

Pisk æggene let sammen et ad gangen og pisk dem i dejen lidt efter lidt.
Pisk godt mellem hvert æg.
Dejen skal være så fast, at den ikke flyder ud, når den sættes på papir.

Sæt dejen på bagepapir på bagepladen med to spiseskeer med god afstand, da kagerne hæver meget under bagningen.

Bag kagerne i 20-30 minutter på en af de midterste ribber i ovnen.
Se ikke til kagerne de første 15 minutter.
Tag en vandbakkelse ud og se, om den falder sammen. Sker dette forlænges bagetiden.

Klip vandbakkelserne op i siden, så snart de kommer ud af ovnen, så bliver de ikke bløde.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på vandbakkelser

karakterer:
Opskriften er vist 5559 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu