Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vandbakkelser

Vandbakkelser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Missy

Indsendt :





Ingredienser:
 Dej:
80 g.smør
2 dl.vand
100 g.hvedemel
2 æg
 
 Pynt:
 Sigtet flormelis eller glasur
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Bring smør og vand i kog i en gryde.
Tilsæt melet på en gang og rør godt, til dejen er blank og slipper ske og gryde.
Tag dejen af varmen.
Lad dejen afkøle lidt.
Pisk æggene let sammen et ad gangen og pisk dem i dejen lidt efter lidt.
Pisk godt mellem hvert æg.
Dejen skal være så fast, at den ikke flyder ud, når den sættes på papir.
Sæt dejen på bagepapir på bagepladen med to spiseskeer med god afstand, da kagerne hæver meget under bagningen.
Bag kagerne i 20-30 minutter på en af de midterste ribber i ovnen.
Se ikke til kagerne de første 15 minutter.
Tag en vandbakkelse ud og se, om den falder sammen. Sker dette forlænges bagetiden.
Klip vandbakkelserne op i siden, så snart de kommer ud af ovnen, så bliver de ikke bløde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4304 gange,
og udskrevet 82 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu