Rodfrugtfad

Rodfrugtfad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.blandede rodfrugter f.eks:
 
500 g.kartofler
2 pastinakker (300 g)
3 gulerødder (300 g)
500 g.rødbeder
 
2 løg
2 dl.bouillon
15 g.smeltet smør
 Muskatnød, friskrevet
 Salt
 peber
2 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Skræl kartofler, pastinakker, gulerødder og rødbeder og skær dem i 2 cm terninger.
Skær løgene i både.
Læg det hele i et ovnfast fad.
Hæld bouillon og smør over, og krydr det med salt, peber og muskat.
Sæt fadet i en kold ovn på en af de midterste ribber.
Bagetid: ca 1 time ved 200 grader C. alm. ovn.
Vend rundt i grøntsagerne indimellem.
Drys med hakket persille før servering.

Serveres som tilbehør til kød.





karakterer:
Opskriften er vist 8650 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu