blandede rodfrugter f.eks:1500 g. blandede rodfrugter f.eks:
500
g.
kartofler500 g. kartofler
2
pastinakker (300 g)2 pastinakker (300 g)
3
gulerødder (300 g)3 gulerødder (300 g)
500
g.
rødbeder500 g. rødbeder
2
løg2 løg
2
dl.
bouillon2 dl. bouillon
15
g.
smeltet smør15 g. smeltet smør
Rever muskat Rever muskat
Salt Salt
peber peber
2
spsk.
hakket persille2 spsk. hakket persille
Opskrift:
Skræl kartofler, pastinakker, gulerødder og rødbeder og skær dem i 2 cm terninger.
Skær løgene i både.
Læg det hele i et ovnfast fad.
Hæld bouillon og smør over, og krydr det med salt, peber og muskat.
Sæt fadet i en kold ovn på en af de midterste ribber.
Bagetid: ca 1 time ved 200 grader C. alm. ovn.
Vend rundt i grøntsagerne indimellem.
Drys med hakket persille før servering.
Serveres som tilbehør til kød.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7628 gange, og udskrevet 196 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider