Rodfrugtfad
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartofler, pastinakker, gulerødder og rødbeder og skær dem i 2 cm terninger.
Skær løgene i både. Læg det hele i et ovnfast fad. Hæld bouillon og smør over, og krydr det med salt, peber og muskat. Sæt fadet i en kold ovn på en af de midterste ribber. Bagetid: ca 1 time ved 200 grader C. alm. ovn. Vend rundt i grøntsagerne indimellem. Drys med hakket persille før servering. Serveres som tilbehør til kød. |
|
Opskriften er vist 9022 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne