Kartoffel-paprikagulyás

Kartoffel-paprikagulyás, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.små, faste kartofler
2-3 løg (300 g)
1 spsk.olie
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
4-5 tomater (400 g) eller en dåse hakkede tomater
2-3 spsk.mild paprika
1-2 spsk.vineddike
1.5-2 dl.bouillon
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kog og pil kartoflerne.
Hak løgene fint.
Svits kartofler og løg i olien til de tager farve.
Rens peberfrugterne og skær dem i tern.
Skær tomaterne i tern.
Tilsæt peberfrugter og tomater.
Tilsæt paprika, vineddike og bouillon.
Kog retten sammen 10-15 minutter og smag til med salt og peber.

Serveres med flutes og/eller salat.





karakterer:
Opskriften er vist 2982 gange,
og udskrevet 72 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu