tomater (400 g) eller en dåse hakkede tomater4-5 tomater (400 g) eller en dåse hakkede tomater
2-3
spsk.
mild paprika2-3 spsk. mild paprika
1-2
spsk.
vineddike1-2 spsk. vineddike
1.5-2
dl.
bouillon1.5-2 dl. bouillon
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Kog og pil kartoflerne.
Hak løgene fint.
Svits kartofler og løg i olien til de tager farve.
Rens peberfrugterne og skær dem i tern.
Skær tomaterne i tern.
Tilsæt peberfrugter og tomater.
Tilsæt paprika, vineddike og bouillon.
Kog retten sammen 10-15 minutter og smag til med salt og peber.
Serveres med flutes og/eller salat.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2199 gange, og udskrevet 51 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider