Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tyndstegsfilet

Tyndstegsfilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :





Ingredienser:
 tyndstegsfilet
 


Opskrift:

Gnid stegen med salt. Stik et par fed hvidløg i stegen. Læg stegen på en ovnrist over en bradepande med fedtet opad. Steg stegen i ovnen på 225 grader C. alm. ovn i ca 15 minutter. Dæmp varmen til 160 grader C. alm. ovn og steg videre i ca en halv time til tre kvarter, så stegen er rød. Får stegen 2 timer er den rosa indeni.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5616 gange,
og udskrevet 67 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu