Tyndstegsfilet

Tyndstegsfilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 tyndstegsfilet
 salt
 hvidløg
Opskrift:
Gnid stegen med salt. Stik et par fed hvidløg i stegen. Læg stegen på en ovnrist over en bradepande med fedtet opad.

Steg stegen i ovnen på 225 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter.

Dæmp varmen til 160 grader C. alm. ovn og steg videre i ca. en halv time til tre kvarter, så stegen er rød.

Får stegen 2 timer er den rosa indeni.


karakterer:
Opskriften er vist 6617 gange,
og udskrevet 91 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu