gulerødder i tynde stave2 gulerødder i tynde stave
1
rød peberfrugt i strimler1 rød peberfrugt i strimler
1
grøn peberfrugt i strimler1 grøn peberfrugt i strimler
0.25
kinakål i strimler0.25 kinakål i strimler
2
spsk.
Majsolie2 spsk. Majsolie
250
g.
ananasstykker + saft fra dåsen250 g. ananasstykker + saft fra dåsen
1
spsk.
Sojasauce1 spsk. Sojasauce
2
tsk.
eddike2 tsk. eddike
1
dl.
bouillon1 dl. bouillon
Majsstivelse Majsstivelse
Salt Salt
Peber Peber
Opskrift:
Varm olien i en dyb pande eller gryde, og svits hurtigt de strimlede grønsager heri.
Tilsæt 1 dl. bouillon og lad grønsagerne snurre 3-4 minutter.
Tilsæt ananasstykker og saft, sojasauce og eddike.
Jævn let med majsstivelse, og smag til med salt og peber og evt. en smule sukker eller honning.
Sovsen kan også tilsættes et fed knust hvidløg.
Krydr koteletterne med salt og peber, de skal helst være håndskårne og veje 150 g. stykket.
Steg koteletterne 3-4 minutter på hver side, og server dem med den sur-søde sovs og løse ris.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2686 gange, og udskrevet 51 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider