Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks med hollandaisesovs

Laks med hollandaisesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 laks på knap 3 kg.
 Salt
1 citron i både
1 bdt.Dild
 Lidtfiskebouillon
 Smørklatter
 
 Hollandaisesovs:
400 g.smør
4 æggeblommer
1 dl.fiskebouillon
 Citronsaft
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Laks:
Drys laksen indvendigt med salt og kom citronbåde og dild ved. Smør et ovnfast fad eller en bradepande og læg laksen heri. Hæld lidt fiskebouillon ved. Kom smørklatter på fisken og dæk fad eller bradepande med folie. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C i ca. 30 minutter afhængigt af laksens tykkelse.

Hollandaisesovs:
Sovse kan laves i god , en husk når den skal vares at gøre det ovevandbad, ellers er der risiko or a sovsen skiller.

Skær smørret i små stykker og kom det i en tykbundet gryde, (helst rustfri da aluminium misfarver sovsen) Sammen med æggeblommer og fiskebouillon. Varm det langsomt, mens det piskes. Tag gryden fra varmen, når sovsen tykner, og smag til med citronsaft, salt og peber. Hvis sovsen er for tyk kan der tilsættes mere fiskebouillon. Sovsen kan tilsættes lidt finthakket dild og/eller purløg.

Server laksen garneret med citronbåde og dild. Hollandaisesovs og kogte aspargeskartofler serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3780 gange,
og udskrevet 42 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu