Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forårssalat med rejer og mormordressing

Forårssalat med rejer og mormordressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Louise

Indsendt :





Ingredienser:
1.5 dl.perlebyg, perlespelt, bulgur eller cous cous
 Bouillon til kogning
2 skiverrugbrød - gerne fuldkorn
1 bakkebabyspinat
1 bakkefeldsalat
1 agurk
1 bdt.radiser
150 g.rejer
2 avocadoer
 citronsaft
 salt
 peber
1 pakkecroutoner naturel (80 g)
 
 Mormordressing:
0.5 dl.piskefløde
1 citron saft heraf
1 tsk.sukker
 


Opskrift:

Kog perlebyg i bouillon som angivet på emballagen. Kassér kogevandet, afdryp og afkøl.

Rist rugbrødet og skær evt. i stænger. Skyl spinat og feldsalat og slyng den tør. Skær agurken i skiver.
Halvér avocadoerne, fjern sten og skræl og dryp citronsaft over avocadoerne. Skær avocadoerne i skiver.

Anret spinat og salat på et fad med perlebyg, agurk, radiser, avocado og rejer.

Rør en dressing af fløde, citronsaft og sukker og dryp over salaten. Krydr med salt og peber og drys med croutoner.

Tips:

de spæde salatblade kan erstattes med fintsnittet spidskål.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mormordressing



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10597 gange,
og udskrevet 97 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu