Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksekødssalat med persille, løg og feta

Oksekødssalat med persille, løg og feta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Louise

Indsendt :





Ingredienser:
150 g.quinoa, bulgur eller cous cous
 Grøntsagsboullion til kogning
2 oksebøffer
 salt
 peber
1 stort bundt bredbladet persille, evt. kruspersille
1 rødløg
1 agurk
100 g.feta ost
 
 Vinaigrette:
1 spsk.citronsaft
1 spsk.sød sennep (evt. ravigotte)
3 spsk.ekstra jomfru olivenolie
2 tsk.flydende honning
 


Opskrift:

Skyl quinoa og kog i boullion som angivet på emballagen og afkøl.

Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem på en grillpande ca. 3 min på hver side, afhængig af tykkelse og hvor rødt du kan lide kødet.

Pluk bladene af persillestilkene og skyl dem godt. Slyng dem tør. Pil og skær løget i tynde i både. Skær agurken i små tern.

Vend quinoa med persille, løg og agurk. Anret på et fad med kød skåret i skiver.
Smuldr fetaost over.

Ryst ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten.

Tips:

Tip: rør evt. en stor portion vinaigrette og opbevar i en lille flaske, så du ikke skal ryste en dressing sammen hver aften.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3555 gange,
og udskrevet 54 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu