| |
|
Oksekødssalat med persille, løg og feta
Oksekødssalat med persille, løg og feta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
150 | g. | quinoa, bulgur eller cous cous150 g. quinoa, bulgur eller cous cous | | | Grøntsagsboullion til kogning Grøntsagsboullion til kogning | 2 | | oksebøffer2 oksebøffer | | | salt salt | | | peber peber | 1 | | stort bundt bredbladet persille, evt. kruspersille1 stort bundt bredbladet persille, evt. kruspersille | 1 | | rødløg1 rødløg | 1 | | agurk1 agurk | 100 | g. | feta ost100 g. feta ost | | | | | | Vinaigrette: Vinaigrette: | 1 | spsk. | citronsaft1 spsk. citronsaft | 1 | spsk. | sød sennep (evt. ravigotte)1 spsk. sød sennep (evt. ravigotte) | 3 | spsk. | ekstra jomfru olivenolie3 spsk. ekstra jomfru olivenolie | 2 | tsk. | flydende honning2 tsk. flydende honning | | | |
| |
Skyl quinoa og kog i boullion som angivet på emballagen og afkøl.
Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem på en grillpande ca. 3 min på hver side, afhængig af tykkelse og hvor rødt du kan lide kødet.
Pluk bladene af persillestilkene og skyl dem godt. Slyng dem tør. Pil og skær løget i tynde i både. Skær agurken i små tern.
Vend quinoa med persille, løg og agurk. Anret på et fad med kød skåret i skiver.
Smuldr fetaost over.
Ryst ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten.
Tips:
Tip: rør evt. en stor portion vinaigrette og opbevar i en lille flaske, så du ikke skal ryste en dressing sammen hver aften.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 3826 gange, og udskrevet 72 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|