Pandekager 26

Pandekager 26, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : _pigen_

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.Mel
3 dl.Mælk
2 æg
0.25 tsk.salt
30 g.fedtstoffer
 
Opskrift:
Rør mel og mælk til jævning.
Pisk æg og salt i.

Opvarm fedtstoffet på panden og bland det i dejen.

Tag panden bort fra varmen og kom dej på (ca. 3 ss). Lad det løbe ud over panden til den dækkes.

Bag pandekagen over jævn varme til dejen er stivnet og kanten er begyndt at blive lysebrun.

vend pandekagen og bag den på den anden side.

Bag de næste pandekager UDEN ekstra fedtstof.

Tips:

brug eventuelt sukker, flormelis, syltetøj, sirup, is og nutella til. (selvfølelig ikke i samme pandekage). Held og lykke.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pandekager

karakterer:
Opskriften er vist 31363 gange,
og udskrevet 677 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (51 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-21 12:06:38
Den er godt nok god mums

  -   2016-03-21 12:05:30
Det var en god duft men dejen bliver Got nok tyk

  -   2012-10-28 09:56:29
Fedtstoffer er smeltet smør eller margarine

  -   2012-10-15 10:24:38
Ekstremt gode

  -   2012-07-21 18:06:45
Hvor mange pandekager kommer der til at blive?

  -   2012-07-17 01:44:48
Selvfølgelig kan man fryse pandekagerne, man skal blot lægge dem sammen med et stykke pergamentpapir imellem hver pandekage og dække dem til med folie ind man fryser dem ind, så kan man tage de frosne pandekager ud og varme dem op på panden inden serveringen.

  -   2012-07-17 01:39:27
Smagen forbedres ved at komme lidt vanilie i dejen.

  -   2012-06-16 18:45:17
der mangler noget til at varme dem

  -   2012-04-03 10:13:46
Hvad er fedtstof?

  -   2011-10-23 17:59:14
Dejlig nem at lave og smager godt

  -   2011-10-08 08:49:32
hvor mange bliver der??

  -   2011-08-28 15:31:55
de smakar gott :-)

  -   2011-08-12 21:21:54
den er så good jeg vil spise den hverdag