Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Netindbagt kalvefilet hertil sauterede rodfrugt st

Netindbagt kalvefilet hertil sauterede rodfrugt st, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : J Asmussen

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.kalvefilet
 savoykål
150 g.kalkunbryst
1 æggehvide
½-1 kaffefløde
 persille
 fedtnet/slør
500 g.kartofler Blandet rodfrugt. eks. gulerod, selleri - persillerod - pastinak - rødbede og lidt porre
3 dl.brunsauce/sky
 


Opskrift:

Kalvefilet afsudses for sener og fedt
KALKUNSOUFFLEFARS:

Kalkunbryst skæres i tern og blendes sej med salt, tilsætæggehviden derefter fløden. Farsen skal være lind, som en blød soft ice.
tilsæt peber og persille.
fedtnettet udblødes i rindende vand i et par timer.

INDPAKNINGEN:

Fedtnettet lægges fladt ud på bordet, aftørres med køkkenrulle, herpå lægges et lillestykke savoykål, derefter smøres et tyndt lag kalkunfars på. Herpå plaseres et stykke kalvefilet. Kryderes med salt og peber.
Pakkes ind og brunes af på en meget varm pande.
Kødet placeres i et ovnfast fad. steges i ovnen ved 200 g. i 7-10 min. Alt efter om kødet skal være rosa eller gennemstegt.
Kødet skal trække mindst 7 min. efter det har været i ovnen. Lige før serveringen kan kødet kommes i ovnen i 1 min. så det er varmt ved serveringen.
Grønsagerne rengøres og skæres i bruoise ( tern på ½ x ½ cm. )
Grønsagerne sauteres let i olie før servering, de skal stadig være sprøde.
Kartoflerne skrælles og skæres i tern på 3-4 cm x 3-4 cm. Steges i olie og lægges i ildfast fad, tilberedes færdig i ovn. Kryder med hvid peber og salt.
Brunsauce/sky koges sammen med rødvin til den er blank.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5376 gange,
og udskrevet 39 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu