| |
|
Leverpostej 09
Leverpostej 09, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | kalve eller svinelever500 g. kalve eller svinelever | 250 | g. | fersk spæk250 g. fersk spæk | 1 | | stort løg1 stort løg | 125 | g. | smør125 g. smør | 100 | g. | hvedemel100 g. hvedemel | 5 | dl. | kogende mælk5 dl. kogende mælk | 2 | | æg2 æg | 0.5 | tsk. | allehånde0.5 tsk. allehånde | 0.25 | tsk. | stødt nellike0.25 tsk. stødt nellike | 2 | tsk. | salt2 tsk. salt | | | peber peber | | | |
| |
Hak lever, spæk og løg gennem kødmaskinen et par gange eller miks det sammen i foodprocessoren.
Smelt smør i en gryde og rør mel i. Pisk mælken i lidt ad gangen. Rør opbagningen i levermassen. Rør æg, allenånde, nellike, salt og peber i.
Fordel levermassen i en stor eller flere små smurte forme.
Bagetiden vil variere fra 3/4-1½ time ved 175 grader i vandbad.
Tips:
Hvis leverpostejen ønskes nedfroset, skal dette gøres inden bagning.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4394 gange, og udskrevet 104 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|