Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Leverpostej 09

Leverpostej 09, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Louise

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.kalve eller svinelever
250 g.fersk spæk
1 stort løg
125 g.smør
100 g.hvedemel
5 dl.kogende mælk
2 æg
0.5 tsk.allehånde
0.25 tsk.stødt nellike
2 tsk.salt
 peber
 


Opskrift:

Hak lever, spæk og løg gennem kødmaskinen et par gange eller miks det sammen i foodprocessoren.

Smelt smør i en gryde og rør mel i. Pisk mælken i lidt ad gangen. Rør opbagningen i levermassen. Rør æg, allenånde, nellike, salt og peber i.

Fordel levermassen i en stor eller flere små smurte forme.

Bagetiden vil variere fra 3/4-1½ time ved 175 grader i vandbad.

Tips:

Hvis leverpostejen ønskes nedfroset, skal dette gøres inden bagning.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3981 gange,
og udskrevet 78 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu