| |
|
Møllergryde
Møllergryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
6 | | kyllingbryst i strimler6 kyllingbryst i strimler | 5 | | gulerødder i strimler5 gulerødder i strimler | 2 | | porre i strimler2 porre i strimler | 2 | | røde peberfrugter i strimler2 røde peberfrugter i strimler | 1 | pk. | minimajs i strimler1 pk. minimajs i strimler | 1/4 | | hvidkål i strimler1/4 hvidkål i strimler | 2 | | hønsebouillonterninger2 hønsebouillonterninger | 1.5 | l. | vand1.5 l. vand | | | Salt Salt | | | peber peber | | | Fedtstof Fedtstof | | | |
| |
Kyllingen svitses i fedtstof til den er gylden.
Gulerødder, porre, peberfrugt, minimajs og hvidkål tilsættes.
Kom vand og bouillon i gryden og kog til hvidkålnen er mør.
Smag til med salt og peber
Jævn evt. med marizenamel (står på pakken)
Serveres med ris eller pasta.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4878 gange, og udskrevet 97 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|