Lady og vagabonden kødboller

Lady og vagabonden kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : stinefk

Indsendt :



Ingredienser:
 Kødboller:
1 løg
1 hvidløg
1 citron (økologisk)
400 g.hakket oksekød
1 æg
1 spsk.vand
½ tsk.peber
½ tsk.salt
 
 Sauce:
 Smør/olie
1 løg
1 hvidløg
1 spsk.basilikum frisk/tørret
1 tsk.peber
1 tsk.salt
2 ds.hakkede tomater
½ dl.piskefløde
2 tsk.sukker
 
 spaghetti/pasta
 
Opskrift:
Kødboller:
Rør løg, hvidløg, citron skal og saft, æg, vand, salt og peber og lad det hvile tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Form derefter farsen i valnøddestørrelse og køg dem i let saltet vand i 10 min.

Sauce:
Svits løg, hvisløg, basilikum, og peber. Tilsæt tomaterne, sukker og salt og kog op ved lav varme.
Tilsæt til sidst fløde og kødboller og varm lige akkurat igennem.

Kog pastaen

Tips:

Kog evt. kødbollerne i sovsen, men husk bindemiddel som mel eller rasp, ellers koges kødbollerne i smadder.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15663 gange,
og udskrevet 244 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2014-08-08 18:46:53
Sovsen er god, men kødbollerne skiller og smager rigtig meget af citron.

  -  2014-08-08 18:45:25
Sovsen er god, men kødbollerne skiller og smager rigtig meget af citron.