Kødboller:
Rør løg, hvidløg, citron skal og saft, æg, vand, salt og peber og lad det hvile tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Form derefter farsen i valnøddestørrelse og køg dem i let saltet vand i 10 min.
Sauce:
Svits løg, hvisløg, basilikum, og peber. Tilsæt tomaterne, sukker og salt og kog op ved lav varme.
Tilsæt til sidst fløde og kødboller og varm lige akkurat igennem.
Kog pastaen
Tips:
Kog evt. kødbollerne i sovsen, men husk bindemiddel som mel eller rasp, ellers koges kødbollerne i smadder.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 15275 gange, og udskrevet 236 gange.
Kommentarer
- 2014-08-08 18:46:53 Sovsen er god, men kødbollerne skiller og smager rigtig meget af citron.
- 2014-08-08 18:45:25 Sovsen er god, men kødbollerne skiller og smager rigtig meget af citron.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider