friske eller frosne ærter150 g. friske eller frosne ærter
½-1
dl.
fløde½-1 dl. fløde
½-1
dl.
mælk½-1 dl. mælk
salt salt
peber peber
Opskrift:
knæk aspargesene, nede på enden og skyl dem. Skær dem ud, med ca. 1 cm sykkelse. Rens brocolli hoved, og skær dem i små stykker, så de er lette at tygge på. Skår den halve sguash, i små tern.
Tænd en pande, og put lidt olie på. Når panden er godt varm, puttes sguash på panden. Bagefeter puttes brocolli, asparges og ærter på panden.
Så hældes fløde, og mælk på panden. Lad det simre, i 5-10 min.
Kog pasterne, og bland det med alle grøntsagerne. Server straks.
Velbekomme
Tips:
Retten skal serveres varm.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2284 gange, og udskrevet 61 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider