Hindbærkvark

Hindbærkvark, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 1 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Hindbærkvark, billede 4 Hindbærkvark, billede 1 Hindbærkvark, billede 2 Hindbærkvark, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Hindbærcoulis:
75 gram Hindbær, frost
12.5 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
250 gram Kvark 0.3%
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Hindbærcoulis:
Bring bær og sukker langsomt i kog og kog i 5 minutter bliver det for tykt kan til sættes lidt vand, er det for tyndt koger det lidt længere.
Det hele pureres gennem en si og køles af til næste dag.

Pisk fløden stiv.
Vend kvark, citronsaft, flødeskum og Hindbærcoulis forsigtigt sammen og smag til med flormelis.





karakterer:
Opskriften er vist 4226 gange,
og udskrevet 74 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3463 (824 kcal)
KJ pr. Pers. 3463 (824 kcal)
Vægt ialt 502 gram
Vægt pr. Pers. 502 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 689 KJ (164 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 16.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu