Hindbærkvark næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 1 Pers.
Ingredienser:
  Hindbærcoulis:
75 gram Hindbær, frost
12.5 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
250 gram Kvark 0.3%
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 3463 (824 kcal)
KJ pr. Pers. 3463 (824 kcal)
Vægt ialt 502 gram
Vægt pr. Pers. 502 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 689 KJ (164 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 16.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)