Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Louises økologiske gammeldags danske pandekager

Louises økologiske gammeldags danske pandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise Jørgensen

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.hvedemel økologisk
4 æg økologisk
½ tsk.Salt
2 tsk.Vaniljesukker
5 tsk.Sukker alm. Eller øko
3 dl.Mælk økologisk
2 spsk.Olie øko eller alm.
 Smør til stegning øko.
 


Opskrift:

Pisk æggene sammen med mel, salt vanilje sukker og sukker. Tilsæt mælken lidt af gangen og pisk godt så der ikke er klumper. Dejen skal have tykkelse ca. som en milkshake. Pisk 2 spsk. olie i til sidst. Hvis dejen er for tyk bliver pandekagerne også tykke, så man må prøve sig lidt frem. Pandekagedej har godt af at hvile en halv time før pandekagerne bages, så bliver resultatet bedst.


På en god pande kommes lidt olie eller smør og der hældes dej på så det kan dække panden ved at vippe den i forskellige retninger. Pandekagen bages til den begynder at være lysebrun, den må ikke blive sort- så er varmen for høj.

Vend den hurtig med en paletkniv- eller måske i luften hvis du tør!


Læg pandekagerne ovenpå hinanden og dæk med staniol så de ikke bliver kolde. De kan også lunes i ovnen inden de skal spises.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 5719 gange,
og udskrevet 34 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu