Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Louises økologiske gammeldags danske pandekager

Louises økologiske gammeldags danske pandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise Jørgensen

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.hvedemel økologisk
4 æg økologisk
½ tsk.Salt
2 tsk.Vaniljesukker
5 tsk.Sukker alm. Eller øko
3 dl.Mælk økologisk
2 spsk.Olie øko eller alm.
 Smør til stegning øko.
 
Opskrift:
Pisk æggene sammen med mel, salt vanilje sukker og sukker. Tilsæt mælken lidt af gangen og pisk godt så der ikke er klumper. Dejen skal have tykkelse ca. som en milkshake. Pisk 2 spsk. olie i til sidst. Hvis dejen er for tyk bliver pandekagerne også tykke, så man må prøve sig lidt frem. Pandekagedej har godt af at hvile en halv time før pandekagerne bages, så bliver resultatet bedst.


På en god pande kommes lidt olie eller smør og der hældes dej på så det kan dække panden ved at vippe den i forskellige retninger. Pandekagen bages til den begynder at være lysebrun, den må ikke blive sort- så er varmen for høj.

Vend den hurtig med en paletkniv- eller måske i luften hvis du tør!


Læg pandekagerne ovenpå hinanden og dæk med staniol så de ikke bliver kolde. De kan også lunes i ovnen inden de skal spises.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 6159 gange,
og udskrevet 49 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu