Stegt torsk med porre og citronsmør

Stegt torsk med porre og citronsmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet med skind

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Flemming Lüttge

Indsendt :      Red :
Stegt torsk med porre og citronsmør, billede 4 Stegt torsk med porre og citronsmør, billede 1 Stegt torsk med porre og citronsmør, billede 2 Stegt torsk med porre og citronsmør, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.torskefilet med skind
2 porrer
0.5 tsk.revet citronskal
10 g.smør
2 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
 Citronsmør:
75 g.blødt smør
0.5 tsk.skal af citron
1 spsk.saft af citron
1.5 spsk.fintrevet peberrod
3 spsk.hakkede kryderurter
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens porrerne og skær i ringe. Damp dem kort tilsæt lidt salt og peber samt revet citronskal.

Skær torskefilerne i portionsstykker. Steg dem med smør og olivenolie i 3-4 min.

Anret torsken med citronsmør.
Server kartofler til.

Citronsmør:
Rør smørret sammen med citronskal, citronsaft, krydderurter, peberrod, salt og peber. Kom smørret i en skål og i køleskabet. Citronsmørret er også god til grillet bøf.

Tips:

Krydderurterne kan være kørvel og estragon, timian





karakterer:
Opskriften er vist 16602 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu