Stegt torsk med porre og citronsmør
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet med skind Fryseegnet : Nej Indsendt af : Flemming Lüttge Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens porrerne og skær i ringe.
Damp dem kort tilsæt lidt salt og peber samt revet citronskal.
Skær torskefilerne i portionsstykker. Steg dem med smør og olivenolie i 3-4 min. Anret torsken med citronsmør. Server kartofler til. Citronsmør: Rør smørret sammen med citronskal, citronsaft, krydderurter, peberrod, salt og peber. Kom smørret i en skål og i køleskabet. Citronsmørret er også god til grillet bøf. Tips: Krydderurterne kan være kørvel og estragon, timian |
|
Opskriften er vist 17156 gange,
og udskrevet 283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne