Brun mørbraden på alle sider i smør i ca. 5 min. og krydr med salt og peber. Tag den op.
Svits løg og svampe i gryden. Tilsæt krydderurter og citronsaft og kom fløde ved. Læg mørbraden tilbage i gryden. Læg låg på og lad retten simre ca. 20 min eller til mørbraden er netop gennemstegt.
Tag mørbraden op og lad den hvile 5-10 min. inden den skæres i skiver.
Varm sovsen igennem og smag den til med salt, peber og citron.
Læg evt. mørbradskiverne tilbage i sovsen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 16595 gange, og udskrevet 340 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider