Helstegt mørbrad med svampe

Helstegt mørbrad med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 afpudset svinemørbrad
200 g.skalotteløg i kvarte eller 2 alm. løg i både
500 g.svampe (f.eks. champignon og østershatte)
 smør til stegning
2 spsk.hakket bredbladet persille
2 spsk.hakket estragon
0.5 citron, saft heraf
 dl.fløde
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Kartofler eller ris.
 Grøn salat
 
Opskrift:
Brun mørbraden på alle sider i smør i ca. 5 min. og krydr med salt og peber. Tag den op.

Svits løg og svampe i gryden. Tilsæt krydderurter og citronsaft og kom fløde ved. Læg mørbraden tilbage i gryden. Læg låg på og lad retten simre ca. 20 min eller til mørbraden er netop gennemstegt.

Tag mørbraden op og lad den hvile 5-10 min. inden den skæres i skiver.

Varm sovsen igennem og smag den til med salt, peber og citron.

Læg evt. mørbradskiverne tilbage i sovsen.





karakterer:
Opskriften er vist 18146 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu