soltørrede tomater i olie8 soltørrede tomater i olie
friske basilikumblade friske basilikumblade
smør til stegning smør til stegning
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
1.5
dl.
bouillon1.5 dl. bouillon
Tilbehør: Tilbehør:
ovnstegte kartofler evt drysset med jomfru i det grønne (sort sesam) og salt. ovnstegte kartofler evt drysset med jomfru i det grønne (sort sesam) og salt.
Opskrift:
Skær mørbraden i 4 stykker. Flæk hvert stykke på langs uden at skære helt igennem. Læg soltørrede tomater og basilikumblade i. Bind bomuldssnor omkring eller hold kødet sammen med kødnåle eller tandstikkere af træ.
Brun kødet på alle sider i smør i en stegegryde. Krydr med salt og peber. Hæld bouillon ved og lad kødet stege videre i 20 min. eller til det netop er gennemstegt.
Servér med skyen, ovnstegte kartofler drysset med salt og jomfru i det grønne (sort sesam) og salat.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6104 gange, og udskrevet 81 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider