Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbrad med soltørrede tomater

Mørbrad med soltørrede tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :




Ingredienser:
1 afpudset svinemørbrad
8 soltørrede tomater i olie
 friske basilikumblade
 smør til stegning
 salt
 friskkværnet peber
1.5 dl.bouillon
 
 Tilbehør:
 ovnstegte kartofler evt drysset med jomfru i det grønne (sort sesam) og salt.
 


Opskrift:

Skær mørbraden i 4 stykker. Flæk hvert stykke på langs uden at skære helt igennem. Læg soltørrede tomater og basilikumblade i. Bind bomuldssnor omkring eller hold kødet sammen med kødnåle eller tandstikkere af træ.

Brun kødet på alle sider i smør i en stegegryde. Krydr med salt og peber. Hæld bouillon ved og lad kødet stege videre i 20 min. eller til det netop er gennemstegt.

Servér med skyen, ovnstegte kartofler drysset med salt og jomfru i det grønne (sort sesam) og salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5796 gange,
og udskrevet 58 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu