Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Dampet helleflynder med hummersovs og grønne asparges

Dampet helleflynder med hummersovs og grønne asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Dampet helleflynder med hummersovs og grønne asparges, billede 4 Dampet helleflynder med hummersovs og grønne asparges, billede 1 Dampet helleflynder med hummersovs og grønne asparges, billede 2 Dampet helleflynder med hummersovs og grønne asparges, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.helleflynderfilet
1 dl.hvidvin
1 dl.vand
 salt
 
2 bdt.grønne asparges
 
 hummersovs:
400 g.hummersuppe
 smør
 hvedemel
 
 Pynt:
 dild
 trøffelskiver
 
 Løse ris:
7 dl.vand
4 dl.ris
 salt
 
Opskrift:
En pande sprayes eller smøres med lidt fedtstof. Helleflynder i portionsstykker lægges i og hvidvin og vand hældes ved. Drysses med lidt salt og dampes ca. 10 minutter.


Vand bringes i kog til aspargeserne, den træde ende skæres af og aspargeserne koges 2-3 minutter.


Hummersovs:
Optøet hummersuppe, enten hjemmelavet eller købt på frost bringes i kog. Smør og hvedemel røres sammen til en melbolle og suppen jævnes til passende konsistens.


Serveres med kogte løse ris, og pyntes af med dild og trøffelskiver.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5702 gange,
og udskrevet 62 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu