Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dampet helleflynder med hummersovs og grønne asparges

Dampet helleflynder med hummersovs og grønne asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :

Dampet helleflynder med hummersovs og grønne asparges, billede 4 Dampet helleflynder med hummersovs og grønne asparges, billede 1 Dampet helleflynder med hummersovs og grønne asparges, billede 2 Dampet helleflynder med hummersovs og grønne asparges, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.helleflynderfilet
1 dl.hvidvin
1 dl.vand
 salt
 
2 bdt.grønne asparges
 
 hummersovs:
400 g.hummersuppe
 smør
 hvedemel
 
 Pynt:
 dild
 trøffelskiver
 
 Løse ris:
7 dl.vand
4 dl.ris
 salt
 


Opskrift:

En pande sprayes eller smøres med lidt fedtstof. Helleflynder i portionsstykker lægges i og hvidvin og vand hældes ved. Drysses med lidt salt og dampes ca. 10 minutter.


Vand bringes i kog til aspargeserne, den træde ende skæres af og aspargeserne koges 2-3 minutter.


Hummersovs:
Optøet hummersuppe, enten hjemmelavet eller købt på frost bringes i kog. Smør og hvedemel røres sammen til en melbolle og suppen jævnes til passende konsistens.


Serveres med kogte løse ris, og pyntes af med dild og trøffelskiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5243 gange,
og udskrevet 34 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu