Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbrad i wok med kokos og karry

Mørbrad i wok med kokos og karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :





Ingredienser:
1 afpudset svinemørbrad
 olie til stegning
2 fedfinthakkede hvidløg
1-2 tsk.karrypasta (- eller pulver)
1 bdt.forårsløg i ca 5 cm lange stykker
250 g.markchampignoner i skiver
1 grøn peberfrugt i strimler
200 g.frisk spinat (eller 100 g frossen helbladet)
2 dl.kokosmælk
2 spsk.lime- eller citronsaft
2-3 spsk.fiskesauce
 
 Tilbehør:
 kogte ris (jasminris) eller nudler
 


Opskrift:

Skær mørbraden i ca. ½ cm tynde strimler. Gør alle grøntsagerne klar.

Steg hvidløg og karrypaste i olie ca. 1 min. Tilsæt kødet og steg det ca. 5 min (steg det af 2 gange, ellers koger det istedet for at stege). Tag kødet op med en hulske.

Steg forårsløg, peberfrugt og champignoner et par min. Tilsæt spinat og steg videre til den er faldet sammen. Tilsæt kokosmælk og lime/citronsaft. Kom kødet tilbage i wokken og smag til med fiskesauce.

Tips:

Fiskesauce er en blanding af fisk, salt og vand. Den salter som soya og er en meget vigtig ingrediens i thaimad. Den fås i de fleste supermarkeder og har ubegrænset holdbarhed.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 22316 gange,
og udskrevet 445 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu