Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kogt kalvkød i fad

Kogt kalvkød i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : elisanderk

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.kalveklump
1 gulerod
1 løg
0.25 selleri
 det grove fra dilddusken
1 ben som du tigger/køber hos slagteren
 bouillon
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kalvekødet koges godt sammen med grøntsagerne og benet - det må gerne få en to-tre timer. Det skal efter min mening være smørmørt. Og det må gerne koges dagen før.

Smid grøntsagerne væk. Tag kødet op. Sigt suppen. Hæld den over kødet og lad det stå i suppen natten over i køleskabet.

Næste dag skæres kødet i skiver - det er nemmere når det er koldt. Det lægges i et ildfast fad.

Suppen jævnes og smages til. Hældes over kødet og sættes i ovnen med staniol over.

Imens koges kartoflerne. Når det er ved at være færdige kommes gulerødderne og blomkålsbuketterne ved.

Lige inden serveringen tages kødet ud af ovnen.
Det hakkede dild hældes over ved bordet i mængder efter individuel smag. Kartofler og grøntsager serveres dampende varme til.

NB: Hvis resten skal fryses må der ikke kommes dild i.

Tips:

Tilbehør: nye kartofler 4/8 hele gulerødder 4/8 buketter af blomkål masser af ikke alt for finthakket dild mælk maizena evt. en lille sjat piskefløde




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3445 gange,
og udskrevet 47 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu