Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kødsovs (Italiensk sugo)

Kødsovs (Italiensk sugo), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Julen-dk

Indsendt :





Ingredienser:
1 pk.bacontern
400 g.oksefars
2 gulerødder
2-3 benbladselleri
1 stort løg
1 glasrødvin
1 pk.pureret tomat (500 ml)
1 ds.hakket tomat
1 stor dåse tomatkoncentrat
2 tsk.oregano
 god olivenolie
 


Opskrift:

Snit gullerødder, bladselleri og løg fint, og stil til side.

Varm en tykbundet gryde op og tilsæt 1 spsk god olivenolie. Tilsæt bacontern og lad vandet i baconen fordampe. (bacoen bliver hvidlig)

Tilsæt de hakkede grønsager og svits til vandet fordamper.(ca. 10 minutter eller til grønsagerne bliver møre/transperante) Tilsæt oksefars og svits igen til al vandet er fordampet (ca. 7-8 minutter)

Tilsæt Rødvinen og kog retten op til al alcohold er fordampet. (ca. 8 minutter) Tilsæt de pureede og hakkede tomater. Kog retten op. Tilsæt tomatkoncetraten og oreganoen og skru ned på laveste blus. Læg låg på gryden og lad tetten småsimre i 1½ - 3 timer, ved godt at det lyder af meget, men jo længere den står jo bedre bliver den.

Rør rundt i retten hvert kvarter.

Tips:

Serveres med pasta og revet parmasan ost.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5432 gange,
og udskrevet 100 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu