citron reven skal heraf0.5 citron reven skal heraf
30
g.
smør til stegning30 g. smør til stegning
0.5
citron saften heraf0.5 citron saften heraf
Sauce: Sauce:
2.5
dl.
piskefløde2.5 dl. piskefløde
3
dl.
hønsebouillon3 dl. hønsebouillon
1
bdt.
kørvel1 bdt. kørvel
salt salt
peber peber
Opskrift:
Koteletterne krydres med salt, peber og reven citronskal.
Steges på panden i smør ca. 4 min. på hver side.
Lige før kødet er færdigstegt, dryppes citronsaften over.
Sauce:
Fløde og bouillon koges jævn til en passende konsistens og den hakkede kørvel tilsættes.
Retten serveres med f.eks. løse ris, ristede svampe og forårsløg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 20193 gange, og udskrevet 635 gange.
Kommentarer
Bodil , Kbhvn. - 2012-01-19 21:39:34 Dejlig ret, men jeg vil foreslå mere citronskal end angivet.
Kørvel kan være svær at opdrive, men fås i Føtex.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider