Koteletfisk med kapers

Koteletfisk med kapers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.koteletfiskefilet
1.5 l.vand
4 spsk.Eddike
1.5 spsk.Groft salt
1 løg
3 laurbærblade
4 hele peberkorn
 
 Envidere:
80 g.smør
3 spsk.Kapers
 
Opskrift:
Skyl filetterne og dup dem tørre. Skær dem i passende portionsstørrelser.

Bring vandet i kog med eddike, salt, løgringe, laurbærblade og hele peberkorn.

Kom fiskestykkerne i det koghede vand og lad dem koge småt i 8-10 minutter. Tag fisken op med en hulske og hold den varm.

Smelt smørret i en kasserolle (må ikke brune). Tilsæt kapers.

Anret fiskestykkerne på et varmt fad, hæld lidt smørsovs over og server resten til i et smørnæb.

Små kogte kartofler gives til.





karakterer:
Opskriften er vist 4290 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu