Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletfisk med kapers

Koteletfisk med kapers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
800 g.koteletfiskefilet
1.5 l.vand
4 spsk.Eddike
1.5 spsk.Groft salt
1 løg
3 laurbærblade
4 hele peberkorn
 
 Envidere:
80 g.smør
3 spsk.Kapers
 


Opskrift:

Skyl filetterne og dup dem tørre. Skær dem i passende portionsstørrelser. Bring vandet i kog med eddike, salt, løgringe, laurbærblade og hele peberkorn. Kom fiskestykkerne i det koghede vand og lad dem koge småt i 8-10 minutter. Tag fisken op med en hulske og hold den varm.

Smelt smørret i en kasserolle (må ikke brune). Tilsæt kapers.

Anret fiskestykkerne på et varmt fad, hæld lidt smørsovs over og server resten til i et smørnæb. Små kogte kartofler gives til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2765 gange,
og udskrevet 32 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu