Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter med peberkorn

Koteletter med peberkorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 tykke koteletter med skaft
2 spsk.Grønne madagascar peberkorn
 Salt
75 g.smør
1.5 dl.creme fraiche 38%
1 dl.bouillon
0.5-1 dl.Fløde
 


Opskrift:

Giv koteletterne et par snit I kanten, så de ikke danner “skål” under stegningen. Lad peberkornene dryppe godt af, og hak dem. Vend koteletterne i de hakkede peberkorn. Smelt smørret gylden og brun koteletterne heri på begge sider. Dæmp varmen, og lad koteletterne stege færdig ved svag varme 5-7 minutter på hver side. Tag koteletterne af panden, og læg dem på et varmt fad. Kog panden af med creme fraiche og bouillon. Tilsæt lidt fløde, så sovsen får en passende tykkelse. Smag den til med salt, og evt. lidt flere peberkorn.

Giv sovsen, kogte aspargeskartofler og let kogte grønsager, f.eks. broccoli og sukkerærter til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 1275 gange,
og udskrevet 34 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu