Koteletter med peberkorn

Koteletter med peberkorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 tykke koteletter med skaft
2 spsk.Grønne Madagaskar peberkorn
 Salt
75 g.smør
1.5 dl.cremefraiche 38%
1 dl.bouillon
0.5-1 dl.Fløde
 
Opskrift:
Giv koteletterne et par snit I kanten, så de ikke danner “skål” under stegningen. Lad peberkornene dryppe godt af, og hak dem. Vend koteletterne i de hakkede peberkorn. Smelt smørret gylden og brun koteletterne heri på begge sider. Dæmp varmen, og lad koteletterne stege færdig ved svag varme 5-7 minutter på hver side. Tag koteletterne af panden, og læg dem på et varmt fad. Kog panden af med creme fraiche og bouillon. Tilsæt lidt fløde, så sovsen får en passende tykkelse. Smag den til med salt, og evt. lidt flere peberkorn.

Giv sovsen, kogte aspargeskartofler og let kogte grønsager, f.eks. broccoli og sukkerærter til.





karakterer:
Opskriften er vist 2660 gange,
og udskrevet 77 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu