Bland det hakkede kød med mel, og rør æggene i et ad gangen.
Rør fløde i og krydr med salvie, salt og peber.
Lad farsen hvile en times tid.
Rens champignonerne, hak dem groft og rist dem i smør.
Bland de afkølede champignoner i farsen sammen med bladselleri, der er skåret i smalle strimler.
Lad butterdejen tø ved stuetemperatur ca. 20 minutter.
Læg pladerne side om side og i forlængelse af hinanden, og rul dem ud til en aflang plade.
Form farsen til et aflangt brød på midten af den udrullede butterdej.
Saml dejen om kødet, pensl kanterne med æg, og læg farspakken på sammenføjningen.
Lav dejblade som pynt af evt. dejrester.
Lim pynten på med æg.
Pensl farsbrødet med æg og bag det ca 1 time ved 200 grader C.
Lad det hvile 15-20 minutter, før det skæres i skiver.
Giv ristede champignoner og smørsnurrede ærter og majs til.
Råstegte kartofler eller hasselbackkartofler er også godt tilbehør.
Sovs. Til farsbrødet
Rist 125 g. skiveskårne champignoner i smør, tilsæt ca. 5 dl. god bouillon, 2-3 dl. fløde og et glas rødvin, og lad det koge sammen.
Jævn sovsen let.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2059 gange, og udskrevet 39 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider