Kalvegryde med grønsager

Kalvegryde med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov uden ben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.Kalvebov uden ben
4-500 g.små løg
0.25-0.5 selleri
50-75 g.smør
1-2 fedhvidløg
1-2 tsk.salvie
 Salt
 Peber
1 ds.Tomatpure konc.
2-3 dl.hvidvin
2 dl.bouillon
250 g.ærter
 
Opskrift:
Skær kødet i små skiver. Skold og pil løgene. Skræl sellerien og skær den i terninger. Smelt fedtstoffet gyldent og brun hurtigt kødskiverne heri. Tag skiverne op. Svits løg og selleri. Læg kødet tilbage i gryden og krydr med knust hvidløg, salvie, salt og friskkværnet peber. Tilsæt tomatpure, hvidvin og bouillon. Læg låg på og lad retten snurre under låg ved svag varme 35-45 minutter eller til kødet er mørt. Tilsæt ærter de sidste 5 minutter af stegetiden. Jævn retten ganske let og server den rygende varm med friskkogt pasta eller løse ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 5174 gange,
og udskrevet 90 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu