Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvegryde med grønsager

Kalvegryde med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov uden ben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 kg.Kalvebov uden ben
4-500 g.små løg
0.25-0.5 selleri
50-75 g.smør
1-2 fedhvidløg
1-2 tsk.salvie
 Salt
 Peber
1 ds.Tomatpure konc.
2-3 dl.hvidvin
2 dl.bouillon
250 g.ærter
 


Opskrift:

Skær kødet i små skiver. Skold og pil løgene. Skræl sellerien og skær den i terninger. Smelt fedtstoffet gyldent og brun hurtigt kødskiverne heri. Tag skiverne op. Svits løg og selleri. Læg kødet tilbage i gryden og krydr med knust hvidløg, salvie, salt og friskkværnet peber. Tilsæt tomatpure, hvidvin og bouillon. Læg låg på og lad retten snurre under låg ved svag varme 35-45 minutter eller til kødet er mørt. Tilsæt ærter de sidste 5 minutter af stegetiden. Jævn retten ganske let og server den rygende varm med friskkogt pasta eller løse ris til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2838 gange,
og udskrevet 31 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu