Oksegryde med rødvin
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i strimler og skær det røgede bacon i terninger.
Skold og pil skalotteløgene.
Skræl gulerødderne og selleri og skær gulerødderne i mønter og sellerien i terninger.
Smelt smørret gyldent og rist baconterningerne heri. Tilsæt kød og løg og lad det brune med. Bland gulerødder og selleri i og svits det. Hæld rødvin ved og krydr med hvidløg, laurbærblad, timian, salt og peber. Tilsæt 1 strimmel appelsinskal (brug kartoffelskrælleren) og persillekviste og lad retten snurre sammen 30-40 minutter, afhængigt af kødet. Fjern appelsinskal og persillekviste og jævn sovsen let. Rens champignonerne, rist dem let i smør på panden og bland dem i retten. Tilsæt evt. lidt fløde eller creme fraiche. Server retten med groft brød, flutes, løse ris, små aspargeskartofler eller kartoffelmos. Brødskiver ristet i olie og tilsat friskpresset hvidløg er også godt tilbehør. |
|
Opskriften er vist 5918 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne