Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksegryde med rødvin

Oksegryde med rødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.Velhængt oksekød, inderlår, klump eller tykstegsfilet
2 skiver røget bacon
250 g.skalotteløg
3-4 gulerødder
1 skive selleri
50-75 g.smør
5 dl.rødvin
1 fedhvidløg
1 laurbærblad
1-2 tsk.tørret timian
 Salt
 Peber
1 strimlet appelsinskal
4-5 stilke persille
250 g.champignon
 Evt. 1 dl. fløde
 


Opskrift:

Skær kødet i strimler og skær det røgede bacon i terninger. Skold og pil skalotteløgene. Skræl gulerødderne og selleri og skær gulerødderne i mønter og sellerien i terninger.

Smelt smørret gyldent og rist baconterningerne heri. Tilsæt kød og løg og lad det brune med. Bland gulerødder og selleri i og svits det. Hæld rødvin ved og krydr med hvidløg, laurbærblad, timian, salt og peber. Tilsæt 1 strimmel appelsinskal (brug kartoffelskrælleren) og persillekviste og lad retten snurre sammen 30-40 minutter, afhængigt af kødet. Fjern appelsinskal og persillekviste og jævn sovsen let.

Rens champignonerne, rist dem let i smør på panden og bland dem i retten. Tilsæt evt. lidt fløde eller creme fraiche.

Server retten med groft brød, flutes, løse ris, små aspargeskartofler eller kartoffelmos. Brødskiver ristet i olie og tilsat friskpresset hvidløg er også godt tilbehør.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3666 gange,
og udskrevet 37 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu