Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sprængt kylling med kogte grøntsager og beurre verte

Sprængt kylling med kogte grøntsager og beurre verte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Sprængt kylling med kogte grøntsager og beurre verte, billede 4 Sprængt kylling med kogte grøntsager og beurre verte, billede 1 Sprængt kylling med kogte grøntsager og beurre verte, billede 2 Sprængt kylling med kogte grøntsager og beurre verte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Saltlage:
400 g.nitritsalt
50 g.sukker
5 l.vand
 
1600 g.kylling
 
 Beurre Verte:
200 g.smør
1 spsk.Hvedemel
4 dl.Kyllingebouillon
 Salt
 Peber
 Oregano, frisk
 Persille, frisk
 
Opskrift:
Saltlage:
Nitritsalt og sukker opløses i det kolde vand ved omrøring.
Kyllingen lægges i saltlage dækket af helt af saltlagen og stilles på køl i 2 dage.


Kyllingen tages op af saltlagen og lægges i frisk vand som bringes i kog, kog til kyllingen er mør ca. 60 minutter.

Mens kyllingen koger gøres grøntsagerne i stand, og koges møre for sig selv.

Beurre Verte:
Smørret smeltes og afklares, vallen gemmes i gryden og tilsættes med og røres godt rundt. Tilsæt kyllingebouillon fra den kogte kylling og koges op. Det afklarede smør piskes forsigtigt i. Tilsæt de hakkede krydderurter og smag så til med salt og peber, vær forsigtig med salt da kyllingebouillonen kan være ret salt i sig selv.

Serveres med kogte kartofler og grøntsager.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6110 gange,
og udskrevet 37 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu