Spinatquiche

Spinatquiche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Tærtedej:
250 g.hvedemel
200 g.smør
0.5 tsk.salt
 Koldt vand
 
 Fyld:
750 g.frisk spinat
1 bdt.Forårsløg i skiver
4 æg
1 dl.piskefløde
 Salt
 Peber
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Findel smørret i melet med fingrene, så det minder om reven ost. Bland salt i. Tilsæt koldt vand, så dejen kan æltes. Rul dejen ud til en rund plade og beklæd en smurt tærteform 24 cm. diameter hermed. Forbag tærtebunden ved 200 grader i 6-8 minutter.

Skyl imens spinaten godt i flere hold koldt vand. Skær de skyllede forårsløg i skiver. Kom spinat og løg i letsaltet vand 2-3 minutter. Lad begge dele dryppe godt af og fordel det herefter på den forbagte tærtebund. Pisk æg og fløde sammen og krydr med salt, peber og reven muskat. Hæld det på tærten.

Bag den færdig ved 200 grader i 25-30 minutter, eller til æggemassen er stivnet.





karakterer:
Opskriften er vist 2404 gange,
og udskrevet 58 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-06 19:02:50
pandekageren vil nok smage godt.. men at gå i gram med heve indeste ting gør opskrifetn forviren at læse.. det skulle stå adskildt fra sig selv så vil det havde været godt derfor vil jeg kun give en kanter på 1 pga uoverskuligt opksrift