Findel smørret i melet med fingrene, så det minder om reven ost.
Bland salt i.
Tilsæt koldt vand, så dejen kan æltes.
Rul dejen ud til en rund plade og beklæd en smurt tærteform 24 cm. diameter hermed.
Forbag tærtebunden ved 200 grader i 6-8 minutter.
Skyl imens spinaten godt i flere hold koldt vand.
Skær de skyllede forårsløg i skiver.
Kom spinat og løg i letsaltet vand 2-3 minutter.
Lad begge dele dryppe godt af og fordel det herefter på den forbagte tærtebund.
Pisk æg og fløde sammen og krydr med salt, peber og reven muskat.
Hæld det på tærten.
Bag den færdig ved 200 grader i 25-30 minutter, eller til æggemassen er stivnet.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1777 gange, og udskrevet 40 gange.
Kommentarer
jerry - 2011-08-06 19:02:50 pandekageren vil nok smage godt.. men at gå i gram med heve indeste ting gør opskrifetn forviren at læse.. det skulle stå adskildt fra sig selv så vil det havde været godt derfor vil jeg kun give en kanter på 1 pga uoverskuligt opksrift
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider